Pistachekoekjes

Met deze koekjes maak je van de (pistache)noot een deugd: glutenvrij én goed voor je.

175 kcal

10 min. bereiden, 15 min. oventijd, 10 min. wachten

3.2/5

(22)

Ingrediënten

Aantal porties

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng het amandelmeel met de honing in een kom.

  2. Voeg de pistachenoten, cranberry’s, kaneel, gemberpoeder, kruidnagel, kardemom, nootmuskaat, bakpoeder en het zout toe en meng goed door elkaar.

  3. Vorm van het deeg 16 ronde koekjes en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ca. 15 min. in het midden van de oven. Laat afkoelen op een rooster.

  • bewaartipJe kunt de koekjes maximaal 5 dagen in een afgesloten trommel bewaren.

Wat vond je van dit recept?

Pistachekoekjes

Met deze koekjes maak je van de (pistache)noot een deugd: glutenvrij én goed voor je.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig