bewaar
Tortillapizza's met chorizo & avocado
Tortillapizza's met chorizo & avocado
bewaar

Tortillapizza's met chorizo & avocado

Het lekkerste van maar liefst vier werelden: Italiaanse pizza met een Mexicaanse bodem, gevuld met Spaanse worst én Engelse kaas.

25 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

Cheddar Tophat 48+

1

avocado

125 g

crème fraîche

8

gordita's

100 g

chorizo pamplona

1 el

sriracha sauce

Dit heb je nodig

  • barbecue

Het lekkerste van maar liefst vier werelden: Italiaanse pizza met een Mexicaanse bodem, gevuld met Spaanse worst én Engelse kaas.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan. Rasp de kaas. Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes. Breng de crème fraîche op smaak met peper en eventueel zout.

2

Leg de gordita's op de barbecue en gril ca. 1 min. Neem van de barbecue, bestrooi de gegrilde kant met de geraspte kaas en leg de chorizo erop. Leg de wraps terug op de barbecue, zodat de kaas kan smelten. Dit duurt ca. 2 min.

3

Schep op elke tortillapizza een lepel crème fraîche en verdeel de avocadoplakjes erover. Besprenkel met de srirachasaus.

tip

Tortillapizza€™'s met chorizo & avocado

Instructievideo - 01:02 min.