bewaar
Tonijnpizzapuntjes
Tonijnpizzapuntjes
bewaar

Tonijnpizzapuntjes

Een snel en smakelijk hapje, dat je binnen 15 minuten op tafel tovert.

15 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

8 personen

2

rode ui

4 el

verse selderij

320 g

tonijnstukken in zonnebloemolie

4

maistortilla

4 el

zwarte olijven in plakjes

4 el

zongedroogde tomaten in pot

8 el

geraspte belegen geitenkaas

Een snel en smakelijk hapje, dat je binnen 15 minuten op tafel tovert.

Aan de slag

1

Laat de tonijn uitlekken. Snijd ondertussen de rode uien in flinterdunne halve ringen. Snijd de selderij fijn.

2

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak in elke pan 1 maistortilla in 2 min. op middelhoog vuur knapperig.

3

Keer om en beleg ze met de helft van de uiringen, zwarte olijvenplakjes, zongedroogde tomaatjes en de helft van de tonijn. Bestrooi met de geitenkaas en de helft van de selderij. Doe de deksel op de pan en bak de tonijnpizza's 4 min. Neem uit de pan en houd warm.

4

Maak zo nog 2 tonijnpizza’s. Snijd in puntjes en serveer op een grote schaal.