bewaar
Salade met gerookte forel, asperges en ei
Salade met gerookte forel, asperges en ei
bewaar

Salade met gerookte forel, asperges en ei

Groene asperges en forel: luxe smaken, snel klaar.

15 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

middelgrote eieren

350 g

verse groene asperge

3 el

arachideolie

400 g

paddenstoelenmix met puntpaprika en zoete ui

2 tl

gedroogde dragon

125 g

gerookte forelfilet

100 g

eikenbladslamelange

1 bakje

tuinkers

2 el

kappertjes

1

vers stokbrood

Groene asperges en forel: luxe smaken, snel klaar.

Aan de slag

1

Kook de eieren 6 min. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en halveer ze.

2

Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en halveer ze.

3

Verhit de olie in een hapjespan en bak de asperges, paddenstoelenmix en dragon 6 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

4

Verdeel ondertussen de forel in stukjes en verdeel de sla over een grote platte schaal.

5

Schep de groenten met de kappertjes en forel door de sla. Verdeel de gehalveerde eieren erover en bestrooi met de tuinkers.

6

Snijd het stokbrood in plakjes en serveer bij de salade.

tip

Asperges schillen

Instructievideo - 00:45 min.