Overnight oats met sinaasappelsap
Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 el kokoschips
- 200 g havermout
- 4 el goji bessen
- 2 el ahornsiroop
- 4 el gebroken lijnzaad
- 300 ml sinaasappelsap
- 50 ml citroensap
- 300 ml kraanwater
Keukenspullen
- 4 jampotten
Advertentie
Bereiden
- Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.
- Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.
- Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.
bereidingstip:
Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
Tip:
Ook lekker om mee te nemen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 335 kcal
- eiwit 9 g
- koolhydraten 50 g
-
vet 9 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 70 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
Overnight oats met sinaasappelsap
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Overnight oats met sinaasappelsap

- 4 el kokoschips
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.

- 200 g havermout
- 4 el goji bessen
- 2 el ahornsiroop
- 4 el gebroken lijnzaad
- 300 ml sinaasappelsap
- 50 ml citroensap
- 300 ml kraanwater
Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.

Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan. Lekker!
bereidingstip:
Je kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.