bewaar
Overnight oats met sinaasappelsap
Overnight oats met sinaasappelsap
bewaar

Overnight oats met sinaasappelsap

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

10 min. bereiden
8 uur wachten
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

kokoschips

200 g

havermout

4 el

goji bessen

2 el

ahornsiroop

4 el

gebroken lijnzaad

300 ml

sinaasappelsap

50 ml

citroensap

300 ml

kraanwater

Dit heb je nodig

  • jampotten

Met een beetje voorbereiding ‘s avonds, heb je de dag erna een lekker en gezond ontbijt.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokoschips 2 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord.

2

Verdeel de havermout, gojibessen, ahornsiroop en het lijnzaad over de potjes. Schenk het sinaasappelsap, citroensap en water erover en roer goed door.

3

Verdeel de kokoschips erover, draai de deksel erop en laat 8 uur in de koelkast staan.

tip

algemeenOok lekker om mee te nemen.

bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Overnight oats

Instructievideo - 01:08 min.