Visballetjes - 12+ maanden (Opperdepop)

Voor kleine visfans: grappige balletjes met een fris sausje erbij.

45 kcal

20 min. bereiden

4.3/5

(4)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 500 gram diepvries kabeljauwfilets

    diepvries kabeljauwfilets

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 4 eetlepel yoghurt Skyr

    yoghurt Skyr

  • 2 sjalotten

    sjalotten

  • 2 eetlepel volkorentarwemeel

    volkorentarwemeel

  • 3 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


januari 2025 - januari 2025

Aan de slag

  1. Laat de kabeljauw ontdooien. Pers de knoflook uit boven de skyr, roer door en breng op smaak met peper.

  2. Snijd de sjalotten grof en de vis in stukken. Doe de sjalot met de vis en het meel in de keukenmachine en mix fijn. Breng op smaak met peper. Vorm met vochtige handen balletjes ter grootte van een walnoot.

  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de visballetjes in 3-4 min. rondom bruin en gaar. Serveer de visballetjes met het sausje.

Wat vond je van dit recept?

Visballetjes - 12+ maanden (Opperdepop)

Voor kleine visfans: grappige balletjes met een fris sausje erbij.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig