bewaar
Appelmoes-koekcrumble
Appelmoes-koekcrumble
bewaar

Appelmoes-koekcrumble

Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!

10 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 ml

verse slagroom

8 g

vanillesuiker

1 tl

gemalen kardemom

6

kandijkoeken

500 g

magere kwark

360 g

appelmoes

Dit heb je nodig

  • deegroller

  • glazen coupes

Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!

Aan de slag

1

Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder in een ruime kom lobbig. Doe de kandijkoeken in een plastic zak en knoop dicht. Druk met de deegroller de koekjes tot grove kruimels.

2

Verdeel de kwark, appelmoes en slagroom in lagen over 4 glazen of ijscoupes en bestrooi met de verkruimelde kandijkoek.

variatietipIn plaats van kandijkoeken kun je ook AH Country cookies (pakje 300 g) of AH Kaneelstengels roomboter (pakje 200 g) gebruiken.

Slagroom kloppen

Instructievideo - 01:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appelmoes-koekcrumble

Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig