bewaar
Noten-paddenstoelenbrood
Noten-paddenstoelenbrood
bewaar

Noten-paddenstoelenbrood

Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.

10 min. bereiden
45 min. oventijd
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

vega noten-paddenstoelenbrood

20 g

verse platte peterselie

1 bakje

cressmint anijs

12½ g

verse bieslook

1

persmandarijn

2 tl

gedroogde dragon

80 g

jonge bladsla met veldsla

1 el

truffelolie

50 g

Parmigiano Reggiano

Handig: dit vegetarische gerecht heeft Albert Heijn vast voor je voorbereid. En je maakt er heel eenvoudig iets bijzonder feestelijks van.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.

3

Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.

4

Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.

Paddenstoelen schoonmaken

Instructievideo - 01:30 min.