Spinazie-bietensalade met cashewnoten
Dit groentegerecht is binnen een kwartier klaar! Met crunchy cashewnoten en zoete rozijnen.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 500 g gekookte bieten
- 50 g blanke rozijnen
- 100 g babyspinazie
- 2 el traditionele olijfolie
- 3 el balsamicoazijn
- 50 g gezouten cashewnoten
Advertentie
Bereiden
Schil de bietjes en snijd in partjes. Verdeel met de rozijnen en spinazie over een grote platte schaal en besprenkel met de olie, azijn, peper en eventueel zout. Bestrooi met de cashewnoten en serveer.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 210 kcal
- eiwit 5 g
- koolhydraten 20 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 110 mg
- vezels 5 g
Ook te zien in
Spinazie-bietensalade met cashewnoten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spinazie-bietensalade met cashewnoten
- 500 g gekookte bieten
Schil de bietjes en snijd in partjes.
- 50 g blanke rozijnen
- 100 g babyspinazie
- 2 el traditionele olijfolie
- 3 el balsamicoazijn
Verdeel met de rozijnen en spinazie over een grote platte schaal en besprenkel met de olie, azijn, peper en eventueel zout.
- 50 g gezouten cashewnoten
Bestrooi met de cashewnoten en serveer.