Prei-visragout met salade

Feestelijk gerecht op een doordeweekse dag: net zo makkelijk.

550 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Zet tijdens het voorverwarmen de pasteibakjes ca. 15 min. in de oven.

  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de prei 2 min. op hoog vuur. Schenk de melk erbij en voeg al roerend de sausmix toe. Breng al roerend aan de kook en laat de ragout 5 min. op laag vuur koken.

  3. Snijd ondertussen de zalm in blokjes van 2 cm, halveer de tomaten en snijd de komkommer in dunne plakjes.

  4. Voeg na 4 min. kooktijd de zalmblokjes toe aan de ragout. Laat de ragout nog 1 min. zachtjes koken tot hij de gewenste dikte heeft. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.

  5. Meng de sla, tomaat, komkommer en dressing. Verdeel de ragout over de pasteibakjes en serveer met de salade.

  • combinatietipLekker met verse dille

Prei-visragout met salade

Feestelijk gerecht op een doordeweekse dag: net zo makkelijk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel