Asperges met rauwe ham

130 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

2002 nr. 10 - Wijn proeven

Aan de slag

  1. Dun plakje van onderkant van aspergepunten afsnijden. In pan met kokend water en zout asperges in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Olie, azijn, zout en peper toevoegen en tot dressing kloppen. Steeltjes van basilicum verwijderen, blad in flinterdunne reepjes snijden. Aspergepunten en plakjes ham rangschikken op zes bordjes. Dressing en basilicum erover verdelen.

  • algemeenVervang de Coburger rauwe ham eventueel door een gerookte vleessoort, zoals ribeye (vleeswaren), of eendenborst.

Wat vond je van dit recept?

Asperges met rauwe ham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig