bewaar
Stéphane Reynaud's gestoofde sla
Stéphane Reynaud's gestoofde sla
bewaar

Stéphane Reynaud's gestoofde sla

Kruidig bijgerecht waar je weinig omkijken naar hebt: uurtje in de oven en klaar!

15 min. bereiden
1 uur oventijd
10waarderingen

Ingrediënten

6 personen

3

wortelen

2

uien

6

babyromainesla

1 takje

verse tijm

1 stuk

takje rozemarijn

125 ml

witte wijn

1 liter

kippenbouillon in pot

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30)

Kruidig bijgerecht waar je weinig omkijken naar hebt: uurtje in de oven en klaar!

Aan de slag

1

Schrap de wortelen, pel de uien en snijd alles fijn. Leg de kropjes babyromaine naast elkaar in de ovenschaal en doe de wortel en ui erbij. Voeg de tijm en rozemarijn toe. Giet de wijn erover en zoveel kippenbouillon dat ze ruimschoots onderstaan.

2

Zet de schaal afgedekt 1 uur in een op 180 °C verwarmde oven en controleer regelmatig of er nog wat bouillon moet worden toegevoegd.

algemeenBron: A Propos Bistro, Stéphane Reynaud