Limoen- en granaatappelgranita

Dit nagerecht bereid je snel voor, daarna telkens even omscheppen.

225 kcal

10 min. bereiden, 4 uur wachten

2.5/5

(12)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Boen 3 limoenen schoon en rasp de groene schil. Pers alle vruchten uit. Breng het water aan de kook met de suiker en laat de suiker oplossen. Roer het limoenrasp en -sap erdoor en laat in 1 uur afkoelen. Schenk in een diepvriesdoos en zet 3 uur in de vriezer.

  2. Snijd de munt fijn en meng met het granaatappelsap. Schenk het in een diepvriesdoos en zet 3 uur in de vriezer. Roer de limoen- en de granaatappelgranita na 1 uur los met een vork. Herhaal dit elk halfuur.

  3. Schep de granaatappelgranita en vervolgens de limoengranita in de glazen en garneer met de granaatappelpitjes.

Wat vond je van dit recept?

Limoen- en granaatappelgranita

Dit nagerecht bereid je snel voor, daarna telkens even omscheppen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig