Fram­bo­zen-ko­kos­blok­jes

Dé perfecte traktatie of gewoon lekker voor jezelf!

(61) waardeer
gebak Dé perfecte traktatie of gewoon lekker voor jezelf! 50 stuks
4 61

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • brownievorm (28 x 18 cm)
  • bakpapier
  • vershoudfolie

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersuiker, 1/3 van de geraspte kokos en 2/3 mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
  2. Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
  3. Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes.

serveertip:

Serveer bijv. in vrolijke cupcakevormpjes en met een vlaggetje.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Frambozen-kokosblokjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fram­bo­zen-ko­kos­blok­jes

1
  • 1 el boter om in te vetten

Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier.

2
  • 250 g poedersuiker
  • 150 g geraspte kokos
  • 100 g mascarpone

Doe voor de witte kokoslaag de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel.

3

Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.

4
  • 250 g poedersuiker
  • 200 g geraspte kokos
  • 50 g mascarpone
  • 50 g verse frambozen

Doe voor de roze laag de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe.

5

Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel.

6

Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag. Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast.

7

Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes. Bon appétit!

Tip: Serveer bijv. in vrolijke cupcakevormpjes met een vlaggetje.

serveertip:

Serveer bijv. in vrolijke cupcakevormpjes en met een vlaggetje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.