bewaar
Paksoi met oestersaus en minimais
Paksoi met oestersaus en minimais
bewaar

Paksoi met oestersaus en minimais

Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel.

5 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 teen

knoflook

425 g

minimaiskolfjes in blik

1 el

wokolie

3 el

oestersaus

250 g

verse ananasstukjes

600 g

koelverse gesneden paksoi

Knapperige paksoi in een kleurrijke wokschotel.

Aan de slag

Snijd de knoflook fijn en laat de minimaiskolfjes uitlekken. Verhit de olie in een wok. Voeg de knoflook, oestersaus, mais en ananas toe en roerbak 2 min. Voeg de paksoi toe en roerbak nog 1 min. Serveer direct.

tip

serveertipHoud je van pittig? Maal er aan tafel dan nog wat chilipeper uit de molen over.

combinatietipLekker met gegrilde kipfilet en mihoen.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.