Supersnelle visstoof
Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.
440 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
500 g
3 tenen
2 el
400 g
100 ml
350 g
1 tl
1
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 01 - Nieuwe winterkost
Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.
- combinatietipLekker met partjes citroen.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Supersnelle visstoof
Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

hoofdgerecht
4 personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.
Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.
Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.
combinatietip:Lekker met partjes citroen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g diepvries kabeljauwfilets
3 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
400 g Provençaalse wokgroente
100 ml droge witte wijn
350 g tomato frito
1 tl gedroogde Provençaalse kruiden
1 vers stokbrood




