bewaar
Supersnelle visstoof
Supersnelle visstoof
bewaar

Supersnelle visstoof

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

15 min. bereiden
1015waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

diepvries kabeljauwfilet

3 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

400 g

Provençaalse wokgroente

100 ml

droge witte wijn

350 g

tomato frito

1 tl

gedroogde Provençaalse kruiden

1

vers stokbrood

Zachte kabeljauw met groenten en kruiden: in een kwartier zit jij in de Provence.

Aan de slag

1

Laat de kabeljauw ontdooien. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de wokgroente toe en draai het vuur hoog. Bak al omscheppend 2 min.

2

Voeg de wijn, tomatensaus en Provençaalse kruiden toe en breng aan de kook.

3

Snijd de vis in stukjes. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof afgedekt in 6 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de visstoof met het stokbrood.

combinatietipLekker met partjes citroen.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.