bewaar
Zoetzure filetlapjes met paksoi
Zoetzure filetlapjes met paksoi
bewaar

Zoetzure filetlapjes met paksoi

Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar

15 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 el

zonnebloemolie

300 g

roerbakrijst

600 ml

kraanwater

300 g

filetlapjes à la minute

550 g

Chinese roerbaksaus zoetzuur

2

rode uien

1

paksoi

Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg water toe en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken tot al het water is opgenomen.

2

Verhit ondertussen olie in een hapjespan. Bestrooi de filetlapjes met peper en eventueel zout en bak ze in 2 min. bruin. Schenk de roerbaksaus erbij en verwarm op laag vuur 3 min.

3

Snipper de ui grof en de paksoi in repen. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg de paksoi toe en bak in 1 min. knapperig.

4

Verdeel de rijst over diepe borden. Schep de filetlapjes met zoetzure saus erbij. Serveer met de paksoi.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoetzure filetlapjes met paksoi

Bordje rijst met knapperige groenten: in een kwartiertje klaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig