bewaar
Geglaceerde worteltjes
Geglaceerde worteltjes
bewaar

Geglaceerde worteltjes

Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.

20 min. bereiden
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

Parijse worteltjes

1

limoen

20 g

ongezouten roomboter

4 el

schenkhoning

12.5 g

verse bieslook

Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.

Aan de slag

1

Kook de worteltjes 4 min. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.

2

Giet de worteltjes af in een vergiet. Zet de lege pan weer op laag vuur en smelt de boter. Voeg de worteltjes toe en bak 1 min. op hoog vuur mee. Voeg de honing, het limoensap en -rasp toe en bak al omscheppend 3 min. mee.

3

Snijd de bieslook fijn en schep door de worteltjes en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geglaceerde worteltjes

Met limoen, honing en bieslook doe je eens iets heel anders met wortel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig