bewaar
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
bewaar

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.

15 min. bereiden
514waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kipfiletblokjes

2 el

tarwebloem

25 g

ongezouten roomboter

250 g

champignons

200 ml

verse slagroom

3 tl

gedroogde dragon

Voor de korte avonden: klaar in een handomdraai en met de kruidige smaak van dragon.

Aan de slag

1

Bestrooi de kip met de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 3 min. op hoog vuur rondom bruin.

2

Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Voeg toe aan de kip en bak 1 min. mee op hoog vuur. Voeg de slagroom en dragon toe en laat op laag vuur 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met sperziebonen en gebakken spinazie

Snelle kipragout met room, champignons en dragon

Instructievideo - 00:21 min.