Allerhande kookboek: Nederland op z'n lekkerst

Allerhande kookboek: Nederland op z'n lekkerst

In ons nieuwste Allerhande-kookboek staan maar liefst 130 heerlijke en toegankelijke recepten. Met een hoofdrol voor groente en fruit van Nederlandse bodem!

Nu verkrijgbaar voor €14,99 in de winkel.

Over het kookboek: Nederland op z'n lekkerst

Over het kookboek: Nederland op z'n lekkerst

Vers van de akkers, zo op ons bord. En dat elke dag opnieuw. In dit Allerhande kookboek laten we met 130 recepten Nederland op z’n lekkerst zien. In de hoofdrol staan groente en fruit van eigen bodem en van het seizoen. Met al die lekkere, pure en verse ingrediënten krijg je meteen zin om aan de slag te gaan in de keuken. Van ontbijt, lunch en diner, tot taarten, borrelhapjes en bijgerechten. Allemaal met liefde bedacht en uitvoerig getest in Allerhande's testkeuken.

Seizoenskalender: proef de seizoenen

We hebben het Allerhande kookboek ‘Nederland op z’n lekkerst’ ingedeeld in de vier seizoenen en beginnen elk seizoen met kalender. Handig: zo zie je wat er in die periode van het land komt, hoe je ingrediënten het best bewaart en wat voor overheerlijke gerechten je ermee kunt maken.

Seizoenskalender: proef de seizoenen
Technieken: zo doe je dat

Technieken: zo doe je dat

Kooktechnieken: wat ons betreft is koken durven, doen en vooral genieten. Met de uitleg van verschillende technieken aan het eind van de seizoenshoofdstukken weten we zeker dat je elk recept in dit boek kunt maken. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je groente fermenteert of de beste snijtechnieken leren? Je vindt het in het kookboek. Ook staan door het kookboek heen QR-codes naar handige instructievideo's.

Uitgelicht: alles over ingrediënten

In het kookboek lichten we 23 groenten- en fruitsoorten uit zodat je alles te weten komt over het ingrediënt én de boeren en telers. Want steeds meer mensen willen weten waar en bij wie hun eten vandaan komt. Wij zijn trots op onze samenwerking met boeren en telers. Met hen zorgen wij ervoor dat het beste wat de natuur te bieden heeft elke dag kraakvers in onze schappen ligt en wordt thuisbezorgd.

Uitgelicht: alles over ingrediënten