Mijn winkel

AH Klantenservice

Wat zijn de openingstijden en contactgegevens van mijn Albert Heijn winkel?

Je kan de openingstijden en de contactgegevens van onze winkels hier vinden. De openingstijden zijn actueel en zijn tot twee weken van tevoren te bekijken. Deze informatie wordt ook geüpdatet voor bijvoorbeeld feestdagen.

Wist je dat je via mijn profiel jouw favoriete winkel kan instellen. Zo zie je nog sneller tot hoe laat jouw winkel vandaag open is en hoe je ze kan bereiken.

Wanneer (her) opent een nieuwe AH-winkel bij mij in de buurt?

Ben je benieuwd naar de opening van een nieuwe winkel of heropening na een verbouwing van jouw winkel? Hou dan de lokale media in de gaten, we zullen daar altijd melding van maken. Heb je een geactiveerde bonuskaart? Dan krijg je in veel gevallen ook persoonlijk bericht met soms mooie acties!

Waarom zijn sommige producten niet (meer) in het assortiment van mijn winkel?

De ene winkel is groter dan de andere en we kijken constant naar welke producten binnen het grote aanbod passen in de beperkte ruimte van onze winkels. Niet alles komt of past in ons assortiment, maar onze collega’s in de winkel helpen je graag zoeken naar een alternatief.

Welke winkel heeft een Bol.com afhaalpunt?

Wil jij weten in welke winkel in de buurt je een Bol.com afhaalpunt kan vinden, je gratis kan parkeren, er een stomerijservice of zo’n geweldige sushibar is? Selecteer jouw gewenste service in de filter in de winkelzoeker en je ziet het meteen!

Kan ik in een Albert Heijn winkel ook de lege cilinder van mijn SodaStream inleveren?

Jazeker dat kan! Een overzicht waar je het dichtst in de buurt jouw lege cillinders kun inleveren vind je hier. Het is op dit moment niet mogelijk om de cilinders retour te geven bij je online bestelling.

Gerelateerde artikelen

Boodschappen doen in coronatijd

We willen het boodschappen doen graag zo prettig en veilig mogelijk maken voor jou en onze medewerkers. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen waarbij we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Ook onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen.

Bekijk de details

Zelfscannen en betalen

In onze winkels kun je op verschillende manieren afrekenen. Zo kun je gebruik maken van zelfscannen en afrekenen met je mobiele telefoon, of gewoon bij de kassa en pinnen of contant betalen.

Bekijk de details

Klacht na winkelbezoek

Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over een van onze winkels of een van de producten die je daar hebt gekocht. We proberen dit altijd zo goed mogelijk voor je op te lossen bij de servicebalie in de winkel of via de klantenservice.

Bekijk de details

Contact