Onze winkels

AH Klantenservice

Onze winkels

Met meer dan 900 winkels in Nederland en België zijn we altijd wel in de buurt. Op deze pagina vind je informatie over jouw winkel, boodschappen doen in coronatijd en wat je kunt doen als je een klacht heb over jouw winkel.

Alles over onze winkels

Boodschappen doen in coronatijd

We willen het boodschappen doen graag zo prettig en veilig mogelijk maken voor jou en onze medewerkers. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen waarbij we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Ook onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen.

Bekijk de details

Mijn winkel

Met meer dan 900 winkels in Nederland en België zijn we altijd wel in de buurt. We hebben ruime openingstijden en verschillende services per winkel, zoals zelfscan of een sushibar.

Bekijk de details

Zelfscannen en betalen

In onze winkels kun je op verschillende manieren afrekenen. Zo kun je gebruik maken van zelfscannen en afrekenen met je mobiele telefoon, of gewoon bij de kassa en pinnen of contant betalen.

Bekijk de details

Klacht na winkelbezoek

Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over een van onze winkels of een van de producten die je daar hebt gekocht. We proberen dit altijd zo goed mogelijk voor je op te lossen bij de servicebalie in de winkel of via de klantenservice.

Bekijk de details

Contact