Air Miles

AH Klantenservice

Hoe spaar ik voor Air Miles?

Sparen in onze winkels werkt door je Air Miles kaart te scannen bij de (zelfscan)kassa of alleen je Bonuskaart als je kaarten gekoppeld zijn. Bij elke €2,50 aan boodschappen krijg je 1 Air Mile. Sparen kan alleen in onze Nederlandse winkels.

Online sparen

Winkel je online?

Dan krijg je Air Miles als je jouw Air Miles kaartnummer onder klantenkaarten hebt ingevuld.

Geldigheid van Air Miles

Je gespaarde Air Miles zijn vijf jaar geldig.

Hoe kan ik een Airmiles Kaart aanvragen?

Heb je nog geen Air Miles kaart? Vraag deze dan aan via Air Miles. Je kan kiezen voor een fysieke kaart voor €2,50 of voor een gratis digitale kaart. Je kan ook een fysieke kaart bij de servicebalie kopen van jouw winkel.


Wanneer worden de Air Miles bijgeschreven?

Elke donderdag krijg je je gespaarde Miles bijgeschreven op je Air Miles saldo. Heb je meegedaan met een actie voor extra Air Miles, dan worden die altijd aan het einde van de actie bijgeschreven.


Uitgesloten artikelgroepen

Je spaart geen Air Miles bij:

  • De boodschappen die je doet bij AH to go

  • AH-koopzegels

  • Producten die wettelijk zijn uitgesloten, zoals geneesmiddelen, tabakswaren, (kook)boeken, loterijartikelen, prepaid-kaarten, tickets en zuigelingvoeding voor 0-1 jaar.

Hoe kan ik Air Miles verzilveren?

Het inwisselen van Air Miles kan in de winkel. Daar spaar je ze uiteindelijk ook voor. Er zijn verschillende Bonusacties waarbij dit kan. Meestal voor korting op een artikel, maar soms ook voor korting op je totale kassabon.


Online verzilveren

Op Ah.nl kan je geen Air Miles inleveren, maar wel bij bepaalde acties in onze Ticketshop. Er staat aangegeven als het met Air Miles kan worden betaald. Dit doe je vervolgens door op de knop 'Air Miles inwisselen' te klikken voor je naar 'Betalen' gaat bij het bestellen.

Gaat er iets mis? Bel dan met Air Miles op 085 - 0022209 (bereikbaar ma t/m vrijdag 9:00 - 18:00 uur) of kijk op de site van Air Miles.

Hoe koppel ik mijn Air Miles kaart en mijn Bonuskaart?

Zorg dat allebei de kaartnummers onder klantenkaarten staan en dan zijn ze gekoppeld. Je hebt hier wel een ah.nl profiel voor nodig. Nog geen profiel? Maak deze dan aan op onze website.

Let op: De koppeling van de Air Miles kaart is na ongeveer een week actief aan de kassa. Neem daarom altijd de eerste week na het koppelen de Air Miles kaart nog even los mee, zodat je die kan laten scannen bij de kassa.

Wil je nog meer weten over Air Miles? Bezoek dan onze speciale pagina.

Contact