bewaar
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
bewaar

Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade

25 min. bereiden
20 min. wachten
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8 plakjes

bladerdeeg

250 g

Passendale Chevagne

20

dadels

3

bosuitjes

1

ei (M)

1 pakje

rauwkostsalade

1 zak

gemengde sla

1 cup

honing-mosterddressing

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bladerdeeg ontdooien. Kaas in blokjes snijden. Dadels ontpitten en in stukjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Kaas, bosui en dadels mengen. Mengsel over bladerdeegplakjes verdelen. Plakjes als driehoeken dichtvouwen, randen goed aandrukken. Ei loskloppen. Flapjes bestrijken met ei. Flapjes in ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Rauwkost laten uitlekken. Sla over vier borden verdelen. Rauwkost over sla verdelen. Dressing erover sprenkelen. Op elk bord naast sla 2 flapjes leggen en direct serveren.