bewaar
Broccoli met kaassaus en gehaktbal
Broccoli met kaassaus en gehaktbal
bewaar

Broccoli met kaassaus en gehaktbal

Heel eenvoudig te maken: Holland op z'n best!

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

ongezouten roomboter

450 g

ambachtelijke gehaktballen

1 kg

krieltjes

800 g

broccoli

44 g

mix voor kaassaus

250 ml

kraanwater

1 el

amandelschaafsel

4 el

tomatenketchup

Heel eenvoudig te maken: Holland op z'n best!

Aan de slag

1

Verhit de boter in een koekenpan. Bak de gehaktballen in 2 min. rondom bruin. Voeg een scheutje water toe en braad de gehaktballen in 20 min. gaar. Kook de krieltjes in water met zout in 10-15 min. gaar.

2

Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de steel in plakjes, kook in 6 min. beetgaar. Bereid de kaassaus met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een koekenpan zonder olie of boter het amandelschaafsel goudbruin en leg op een bord.

3

Schep de krieltjes en broccoli op de borden. Schep de kaassaus over de broccoli en bestrooi met het amandelschaafsel. Leg er een gehaktbal bij. Lekker met tomatenketchup.

Broccoli met kaassaus en gehaktbal

Heel eenvoudig te maken: Holland op z'n best!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig