Ge­stoof­de wor­tels met ba­si­li­cum en gei­ten­kaas

225 kcal

20 min. bereiden

2.6/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • dunschiller


2013 nr. 09 - Taart!

Aan de slag

  1. Schil de wortels met een dunschiller en snijd ze in schuine stukken van 2 cm. Snijd de bosui in ringetjes, de knoflook fijn en het basilicum grof.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de wortels met de knoflook 3 min. Voeg de wijn toe. Doe de deksel op de pan en laat 10 min. stoven tot de wortels beetgaar zijn. Voeg de bosui, de uitgelekte olijven en kappertjes toe. Verwarm alles nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met het basilicum en de verkruimelde geitenkaas.

  • combinatietipLekker met biefstuk en gebakken aardappelen.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Ge­stoof­de wor­tels met ba­si­li­cum en gei­ten­kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig