Oranje boven

hollands
nagerecht
4 personen
3
21
Advertentie
Ingrediënten
- 125 ml slagroom
- 6 eetlepels abrikozenjam (pot a 450 g)
- 6 dl chocoladevla (pak a 1 liter)
- ½ zakje gewelde abrikozen (a 200 g)
Keukenspullen
- hoge glazen
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Slagroom stijfkloppen met jam. Helft van slagroom over glazen verdelen.
- Vla voorzichtig over de slagroom schenken.
- Rest van slagroom op vla scheppen.
- Abrikozen in reepjes snijden en over slagroom verdelen.
- Leuk om te serveren met prikkertje met Nederlandse vlag.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 375 kcal
- eiwit 7 g
- koolhydraten 52 g
- vet 15 g
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19