Choripan

640 kcal

20 min. bereiden

3/5

(16)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan


Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Gril de worstjes in 10 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.

  2. Halveer ondertussen de puntpaprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met de ui, mosterd, tabasco en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg 2 el citroensap en de selderij toe.

  3. Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Halveer de worstjes in de lengte. Leg een gehalveerd worstje op de onderste helft van elk broodje en schep er wat van het paprikamengsel op. Serveer direct.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Choripan

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig