Mango-kokostaart

Heerlijk Aziatisch nagerecht om na de curry op tafel te zetten.

230 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit en snij de mango in blokjes.

  2. Smelt de boter in een steelpan op laag vuur. Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker is opgelost. Voeg de melk toe en klop met een garde 1 voor 1 de eieren erdoor. Zeef het bakmeel erboven en spatel voorzichtig door het beslag.

  3. Doe de helft van het beslag in de bakvorm en bestrooi met 3/4 van de mango en kokos. Schenk de rest van het beslag erover en bestrooi met de rest van de mango en kokos. Bak de taart ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

  • Mango snijden

    Instructievideo - 01:02 min.

Mango-kokostaart

Heerlijk Aziatisch nagerecht om na de curry op tafel te zetten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel