bewaar
Lekkerbekjes met kidneybonen
Lekkerbekjes met kidneybonen
bewaar

Lekkerbekjes met kidneybonen

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ zak

aardappelballetjes

1 zakje

gebroken sperziebonen

1

ui

25 g

boter of margarine

1 blik

groene kidneybonen

2 schaaltjes

lekkerbekjes

zout en peper

1 pot

vissaus ravigotte

Aan de slag

Frituurvet verhitten tot 180 °C. Aardappelballetjes frituren volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui ca. 3 minuten fruiten. Kidneybonen laten uitlekken, toevoegen en zachtjes verwarmen (niet koken). Lekkerbekjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen aan kidneybonen toevoegen en geheel op smaak brengen met zout en peper. Bonen serveren met aardappelballetjes, lekkerbekjes en saus.