bewaar
Pasta met zeeasters
Pasta met zeeasters
bewaar

Pasta met zeeasters

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

verse penne (pasta)

zout

2 doosjes

zeeaster

2 teentjes

knoflook

200 g

geroosterde achterham

3 eetlepels

olijfolie

1 bekertje

creme fraiche

1 eetlepel

Zaanse mosterd

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In pan met ruim kokend water en zout penne in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet zeeaster goed afspoelen en laten uitlekken. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Ham in grove repen snijden. In wok of grote koekenpan olie verhitten. Zeeaster en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. In kommetje crème fraîche en mosterd samen losroeren en door zeeaster mengen. Pasta afgieten en met ham door zeeaster scheppen. Al omscheppend geheel nog even doorwarmen.