Pasta met zeeasters

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak verse penne (pasta) (250 g)
- zout
- 2 doosjes zeeaster (groente à 150 g)
- 2 teentjes knoflook
- 200 g geroosterde achterham (dikke plak)
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 bekertje creme fraiche (125 ml)
- 1 eetlepel Zaanse mosterd (grof)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan met ruim kokend water en zout penne in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet zeeaster goed afspoelen en laten uitlekken. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Ham in grove repen snijden. In wok of grote koekenpan olie verhitten. Zeeaster en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. In kommetje crème fraîche en mosterd samen losroeren en door zeeaster mengen. Pasta afgieten en met ham door zeeaster scheppen. Al omscheppend geheel nog even doorwarmen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 420 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 37 g
- vet 22 g