
Ingrediënten
4 personen
300 g
verse pasta
3 eetlepels
olijfolie met chilipeper
2 tenen
knoflook
½ eetlepel
paprikapoeder
1 theelepel
tijm
1 pakje
vegetarische roerbakstukjes naturel
(versgemalen) peper
1 zakje
verse bieslook
1 zakje
verse basilicum
150 g
verse roomkaas
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. In wok chiliolie verwarmen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paprikapoeder en tijm erdoor roeren. Roerbakstukjes erdoor scheppen en op matig hoog vuur al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen bieslook in stukjes knippen. Basilicum in dunne reepjes snijden. Pasta afgieten en roomkaas en driekwart van bieslook en basilicum erdoor roeren. Kaas al roerend laten smelten. Breng op smaak met zout en peper. Pasta over vier diepe borden verdelen. Pittige roerbakstukjes erop scheppen. Rest van bieslook en basilicum erover strooien.
Romige pasta met pittige roerbakstukjes

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca. 10 minuten beetgaar koken. In wok chiliolie verwarmen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paprikapoeder en tijm erdoor roeren. Roerbakstukjes erdoor scheppen en op matig hoog vuur al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen bieslook in stukjes knippen. Basilicum in dunne reepjes snijden. Pasta afgieten en roomkaas en driekwart van bieslook en basilicum erdoor roeren. Kaas al roerend laten smelten. Breng op smaak met zout en peper. Pasta over vier diepe borden verdelen. Pittige roerbakstukjes erop scheppen. Rest van bieslook en basilicum erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g verse pasta
3 eetlepels olijfolie met chilipeper
2 tenen knoflook
½ eetlepel paprikapoeder
1 theelepel tijm
1 pakje vegetarische roerbakstukjes naturel
0 (versgemalen) peper
1 zakje verse bieslook
1 zakje verse basilicum
150 g verse roomkaas
Dit heb je nodig
wok