bewaar
Champignonstoof
Champignonstoof
bewaar

Champignonstoof

15 min. bereiden
30 min. wachten
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kippenpoot

25 g

ongezouten roomboter

250 g

kastanjechampignons

2 tenen

knoflook

1 zak

paprikamix

500 ml

kippenbouillon van tablet

800 g

aardappelpuree met boter

1 bakje

tuinkers

Aan de slag

1

Bestrooi de kippenpoten met peper en zout. Verhit de boter in een hapjespan. Braad de kippenpoten in 5 min. rondom goudbruin. Voeg de champignons en knoflook toe en bak 3 min. mee.

2

Voeg de paprika en bouillon toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur met de deksel op de pan 30 min. stoven.

3

Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking, schep de tuinkers erdoor en serveer met de kip.

Champignonstoof

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig