Ingrediënten
4 personen
1
ossenworst
½ zakje
peterselie
2
sjalotten
4 kleine
zoetzure augurken
4 tl
kappertjes
3 el
mayonaise
1 el
scherpe mosterd
Aan de slag
Snijd de ossenworst in dikke plakken en verdeel ze over 4 borden. Verdeel op elk bord de peterselie, sjalot, augurk en kappertjes in kleine porties eromheen.
Meng de mayonaise met de mosterd en een theelepel van de azijn uit het potje kappertjes. Serveer de mosterdmayonaise bij de 'steak tartaar'. Lekker met geroosterd witbrood.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Steak tartaar van ossenworst

voorgerecht
4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ossenworst in dikke plakken en verdeel ze over 4 borden. Verdeel op elk bord de peterselie, sjalot, augurk en kappertjes in kleine porties eromheen.
Meng de mayonaise met de mosterd en een theelepel van de azijn uit het potje kappertjes. Serveer de mosterdmayonaise bij de 'steak tartaar'. Lekker met geroosterd witbrood.
algemeen:De rest van de peterselie is lekker door een vinaigrette of door aardappelpuree. Kijk voor de recepten op ah.nl/allerhande.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 ossenworst
½ zakje peterselie
2 sjalotten
4 kleine zoetzure augurken
4 tl kappertjes
3 el mayonaise
1 el scherpe mosterd