bewaar
Kipreepjes met rodekool en pinda's
Kipreepjes met rodekool en pinda's
bewaar

Kipreepjes met rodekool en pinda's

20 min. bereiden
156waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte rijst

3 el

zonnebloemolie

2 x 160 g

kipfiletreepjes

1

ui

1

rodekool

1

limoen

2 el

honing

½ zak

katjang

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok. Roerbak de kipfilet 4 min. en neem uit de wok.

3

Fruit de ui in dezelfde wok. Voeg de rodekool toe en bak in 5 min. al omscheppend knapperig en gaar. Knijp de limoenhelften uit boven de wok. Voeg de kip, honing en pinda's toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de rijst over 4 kommen en serveer het rodekoolmengsel erbij.

tip

algemeenLaat voor kinderen de katjang pedis weg.

Kool snijden

Instructievideo - 01:26 min.