Salade met sinaasappel en ansjovis

245 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappel. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat u het vruchtvlees er gemakkelijk met uw mes tussenuit kunt wippen. Haal de slablaadjes los en meng ze in een schaal met de sinaasappel, olijven en het basilicum.

  3. Snijd de ansjovis fijn en meng met de olie, azijn en knoflook. Besprenkel de salade met de dressing en bestrooi met de pijnboompitten.

  • algemeenSchep de rest van de ansjovis om met gebakken krieltjes en bestrooi met versgemalen zwarte peper.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Salade met sinaasappel en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel