Gevulde sardinefilets

Advertentie
Ingrediënten
- 1 bosuitje
- zongedroogde tomaten op olie (5 à 6)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes munt
- 2 bakjes gemarineerde sardinefilet (à 100 g)
Keukenspullen
- cocktailprikkers
- keukenpapier
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Munt fijn knippen. In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen. Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen. Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen. Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.
Tip:
In plaats van munt kunt u ook andere verse kruiden als dille of bieslook gebruiken.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 40 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 0 g