Warme croissants met brie en rivierkreeftjes

Advertentie
Ingrediënten
- 2 bosuitjes
- 12 cherrytomaatjes
- 6 takjes koriander
- 150 g roombrie
- 4 gekoelde afbakcroissants naturel (pak à 2 stuks)
- 1 bakje rivierkreeftjes (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Koriander fijnhakken. In kommetje bosui, tomaat en koriander door elkaar scheppen. Roombrie in plakken snijden. Croissants overlangs halveren. Onderkanten op bakplaat leggen. Plakken brie erop leggen. Hierover tomatenmengsel en rivierkreeftjes verdelen. Bovenste helften van croissants erop leggen. Croissants in midden van oven in ca. 8 minuten goudbruin en gaar bakken. Op schaal leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 380 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 25 g
- vet 25 g