bewaar
Raapsteelschotel uit de wok
Raapsteelschotel uit de wok
bewaar

Raapsteelschotel uit de wok

Anders-dan-anders groentegerecht om mee te pronken.

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

raapstelen

25 g

verse bieslook

3 el

olijfolie extra vierge

90 g

carbonarareepjes

Anders-dan-anders groentegerecht om mee te pronken.

Aan de slag

1

Snijd de wortels van de raapstelen. Was de raapstelen en sla ze droog. Knip bieslook fijn. Roer in een kommetje de helft van de bieslook en de olie door elkaar.

2

Verhit in een wok of grote pan de olie. Bak de carbonarareepjes ca. 2 min. zachtjes uit. Voeg de raapstelen in gedeelten toe en laat al omscheppend in ca. 3 min. slinken.

3

Voeg de rest van de bieslook en de verse roomkaas toe. Verwarm de raapstelen nog ca. 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Druppel de bieslookolie erover.