bewaar
Lasagnesalade
Lasagnesalade
bewaar

Lasagnesalade

25 min. bereiden
232waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

verse basilicum

½ teen

knoflook

7 el

olijfolie

1 tl

zout

8

trostomaten

2

mozzarella

1 pak

lasagnebladen

1 zak

rucola

Aan de slag

1

Maak in een ruime schaal een marinade van het basilicum, de knoflook, 6 el olie en het zout. Voeg de tomaten en mozzarella toe en schep om.

2

Breng een pan water met wat zout en 1 el olie aan de kook en kook de lasagne­bladen in 8 min. beetgaar. Giet af.

3

Leg op 4 borden 1 lasagneblad en bedek met van de tomaat en mozzarella. Leg er wat rucola op en dek af met 1 lasagnevel. Maak zo nog 2 lagen, eindig met een lasagnevel. Schep de achtergebleven marinade over de lasagne. Lekker met geschaafde Parmezaanse kaas.