Mediterranean breeze

mediterraan
drankje met alcohol
6 stuks
3
7
Advertentie
Ingrediënten
- 1 kilo perziken (of blik perziken op sap (820 g))
- 4 eetlepels Pastis of Pernod (Gall&Gall)
- 20 ijsblokjes
- ½ liter mousserende droge witte wijn (brut)
Keukenspullen
- keukenmachine
- hoge glazen
- rietjes
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Perziken schillen en pit verwijderen of perziken uit blik laten uitlekken. Perziken in keukenmachine pureren. Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten. Pastis erdoor roeren. IJsblokjes in keukenmachine vergruizen. IJsgruis over glazen verdelen. Mousserende wijn met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken. Rietjes erin zetten.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 135 kcal
- eiwit 11 g
- koolhydraten 12 g