bewaar
Baked beans met spiegelei
Baked beans met spiegelei
bewaar

Baked beans met spiegelei

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

olijfolie

1

rode ui

1 el

Provençaalse kruiden

1 blik

gepelde tomaten

1 blik

Spaanse reuzenbonen

1

Franse baguette

4

eieren

½ bakje

platte peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de kruiden en tomaat toe en breng aan de kook. Duw de tomaten met een pollepel stuk. Laat 10 min. op laag vuur doorkoken. Voeg de bonen toe en warm nog 5 min. door. Breng op smaak met peper en zout.

2

Bak ondertussen het brood in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak 4 spiegeleieren.

3

Bestrooi de baked beans met de peterselie. Serveer met het ei en het brood.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.