bewaar
Penne met worst en prei
Penne met worst en prei
bewaar

Penne met worst en prei

20 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

2 el

ongebrande walnoten

300 g

runderchipolataworstje

3 el

traditionele olijfolie

600 g

prei

75 g

Grana Padano kaas

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord en hak ze grof. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de chipolata 4 min. Voeg de prei toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de penne om met het worst-preimengsel en verdeel over 4 borden. Bestrooi met de walnoten en de kaas.

tip

Prei wassen

Instructievideo - 00:29 min.