bewaar
Berry-cherry-brownies
Berry-cherry-brownies
bewaar

Berry-cherry-brownies

Voor echte chocofans: extra pure brownie met rood fruit en amandelen.

20 min. bereiden
40 min. oventijd
1 uur wachten
357waarderingen

Ingrediënten

16 personen

200 g

ongebrande amandelen

350 g

kersen in pot

200 g

chocolade extra puur 72%

200 g

ongezouten roomboter

300 g

witte basterdsuiker

8 g

vanillesuiker

4

middelgrote eieren

100 g

tarwebloem

1 mespunt

zout

150 g

gedroogde cranberry's

2 el

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • bakblik (20 x 25 cm)

Voor echte chocofans: extra pure brownie met rood fruit en amandelen.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed het bakblik met bakpapier.

2

Hak de chocolade en smelt met de boter op laag vuur. Klop de eieren met vanillesuiker en basterdsuiker in een kom luchtig. Roer de gesmolten chocoboter erdoor en voeg de amandelen, cranberry's en kersen toe. Meng er de bloem en het zout erdoor.

3

Schep het beslag in het bakblik. Bak 35-40 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven. Laat 1 uur afkoelen en stort op een plank. Snijd in vierkante stukken en bestrooi de brownies met poedersuiker.

bereidingstipJe kunt de brownies 2 dagen van tevoren bereiden. Neem mee in het bakblik en snijd in stukken. Bestrooi met poedersuiker.

Berry cherry brownies

Instructievideo - 03:30 min.