Puree met spinazie en ricotta
365 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 kg
3 el
2
1 zak
1 bakje
1 mespunt
Dit heb je nodig
pureestamper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 11 - Zelf gemaakt met liefde
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit na 15 min. de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Zet het vuur uit en doe de kaas erbij.
Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie erdoor en breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Lekker met een Toscaanse carré en tomatensalade.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Puree met spinazie en ricotta

bijgerecht
4 personen
365 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
Verhit na 15 min. de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Zet het vuur uit en doe de kaas erbij.
Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie erdoor en breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Lekker met een Toscaanse carré en tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg aardappelen
3 el olijfolie
2 uien
1 zak spinazie
1 bakje ricotta
1 mespunt nootmuskaat
Dit heb je nodig
pureestamper




