Ingrediënten
4 personen
800 g
aardappelen
500 g
sperziebonen
6 el
olijfolie
1
ui
1 pakje
tomatensaus
1 tl
gedroogde oregano
2 x 2 stuks
kipburgers
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook in ca. 20 min. gaar. Giet af en laat 3 min. staan met de deksel op de pan.
Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook de bonen in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Verhit 2 el olie in de pan van de sperziebonen en fruit de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, tomato frito en oregano toe. Laat 6 min. op laag vuur stoven.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kipburgers in 5 min. bruin. Keer halverwege. Verdeel de burgers over 4 borden en serveer met de aardappelen en sperziebonen.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Kipburgers met bonen

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook in ca. 20 min. gaar. Giet af en laat 3 min. staan met de deksel op de pan.
Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook de bonen in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Verhit 2 el olie in de pan van de sperziebonen en fruit de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, tomato frito en oregano toe. Laat 6 min. op laag vuur stoven.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kipburgers in 5 min. bruin. Keer halverwege. Verdeel de burgers over 4 borden en serveer met de aardappelen en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)800 g aardappelen
500 g sperziebonen
6 el olijfolie
1 ui
1 pakje tomatensaus
1 tl gedroogde oregano
2 x 2 stuks kipburgers