bewaar
Kipburgers met bonen
Kipburgers met bonen
bewaar

Kipburgers met bonen

30 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappelen

500 g

sperziebonen

6 el

olijfolie

1

ui

1 pakje

tomatensaus

1 tl

gedroogde oregano

2 x 2 stuks

kipburgers

Aan de slag

1

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook in ca. 20 min. gaar. Giet af en laat 3 min. staan met de deksel op de pan.

2

Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook de bonen in 5 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Verhit 2 el olie in de pan van de sperziebonen en fruit de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, tomato frito en oregano toe. Laat 6 min. op laag vuur stoven.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kipburgers in 5 min. bruin. Keer halverwege. Verdeel de burgers over 4 borden en serveer met de aardappelen en sperziebonen.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.