bewaar
Tonijn met wasabiboter en bosui
Tonijn met wasabiboter en bosui
bewaar

Tonijn met wasabiboter en bosui

30 min. bereiden
30 min. wachten
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 takjes

platte peterselie

½ tl

wasabipasta

75 g

roomboter

tonijnsteaks

2 el

ketjap

3 el

olijfolie

4

bosuitjes

Aan de slag

1

Roer de peterselie, de wasabipasta en zout naar smaak door de boter. Laat de boter in de koelkast in 30 min. opstijven.

2

Bestrijk de tonijn met ketjap en 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tonijn 4 min., keer halverwege. Leg op een warm bord.

3

Bestrijk de bosuitjes met 1 el olie en gril aan elke kant 1 min. Verdeel over de tonijn.

4

Snijd de wasabiboter in 4 plakken en leg op de tonijn. Lekker met aardappelen uit de oven en een tomatensalade met basilicumdressing.

tip

Vis grillen

Instructievideo - 00:43 min.