Snijbonen met peterselieboter
110 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 bakje
50 g
1 tl
600 g
Dit heb je nodig
vershoudfolie
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 05 - Groente, elke dag variatie
Meng de peterselie met de boter. Voeg het zout toe. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en maak er een rolletje van. Draai de uiteinden tot een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast. Kook de snijbonen in 6 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verwijder het folie van de boter, snijd in plakjes en serveer bij de snijbonen.
Snijbonen met peterselieboter

bijgerecht
4 personen
110 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng de peterselie met de boter. Voeg het zout toe. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en maak er een rolletje van. Draai de uiteinden tot een toffee. Leg tot gebruik in de koelkast. Kook de snijbonen in 6 min. beetgaar in water met zout. Giet af. Verwijder het folie van de boter, snijd in plakjes en serveer bij de snijbonen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje platte peterselie
50 g boter
1 tl zout
600 g snijbonen
Dit heb je nodig
vershoudfolie




