bewaar
Fondue van camembert
Fondue van camembert
bewaar

Fondue van camembert

10 min. bereiden
10 min. wachten
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

camembert

1 tl

verse tijmblaadjes

4

pistolets

1 el

olijfolie met

Dit heb je nodig

  • bakplaat

Aan de slag

1

Verwijder het papier van de camembert en stop de kaas weer in het doosje. Strooi de tijm en naar smaak peper over de kaas. Pak het doosje in aluminiumfolie. Snijd de pistolets open en snijd elke helft in 4 lange parten. Bestrijk ze dun met de olie.

2

Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de camembert op de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in 10 min. smelten. Leg na 3 min. de broodjes op de bakplaat en rooster ze de laatste 7 min. mee.

3

Pak de camembert voorzichtig uit en zet hem op een schaal. Leg de broodjes eromheen. Doop de stukjes brood in de kaas.