bewaar
Aardappelsalade
Aardappelsalade
bewaar

Aardappelsalade

20 min. bereiden
130waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

krieltjes

1 teen

knoflook

3 el

mayonaise

1 el

citroensap

10 g

verse platte peterselie

Aan de slag

1

Kook de ongeschilde krieltjes 15 min. in water met wat zout. Giet af en laat iets afkoelen. Snijd de knoflook fijn.

2

Meng ondertussen de mayonaise, knoflook en het citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de peterselie fijn. Halveer de krieltjes en schep ze in een schaal. Voeg de dressing toe en bestrooi met de peterselie.

combinatietipLekker met shoarmaballetjes en gestoofde boontjes (recepten elders op ah.nl/recepten).

variatietipGebruik de rest van de peterselie bijvoorbeeld in groente- of tomatensoep.